04maj
By: gykkenheimadmin På: maj 4, 2022 In: Politik

Sponsoreret

Vi er alle vidt forskellige, både hvad angår type, men også hvad angår vores kropsform – og heldigvis for det. Det betyder også, at vi ikke nødvendigvis bør gå i det samme slags tøj, for hvad der klæder dig, er ikke ensbetydende med klæder din bedste veninde. Heldigvis findes der meget forskelligt slags tøj, det gælder også for gustav tøj, som du blandt meget andet finder hos jydepotten.dk. 

Tøj fra Gustav, er tøj der er fremstillet i materialer, som du uden tvivl vil føle dig godt tilpas i. Det elegante tøj, er som skabt til dig, der går op i hvad det er du har på, og som samtidig nyder at have tøj på der sidder komfortabelt på kroppen. 

Til dig der både er høj og lav

Uanset hvilken en kropsform du har, er det vigtig at have dette in mente, når du skal vælge et nyt stykke tøj. Er du en meget slank type, kan du med fordel lege med dine proportioner. Du kan for eksempel sætte forskelligt løstsiddende stykker tøj sammen, og på den måde skabe et udtryk af at du har flere former, end du i virkeligheden har. 

Er du til gengæld ikke nær så høj, kan du i stedet vælge noget tøj, der får dig til at syne højere. Her gælder det nemlig om at skabe nogle lange lige linjer, når det handler om sammensætningen af dit tøj. Du kan for eksempel vælge at sætte tøj sammen i samme nuance, hvilket er med til at få dig til at syne højere, og dermed giver mere længde på din krop.