19jul
By: gykkenheimadmin På: juli 19, 2022 In: Politik

Sponsoreret

I dag skyder nye restauranter og caféer op som paddehatte. Folk står i kø for at åbne deres eget sted og være deres egen chef. Det betyder desværre også, at konkurrencen er urimelig høj og, at magen beværtninger bliver nødt til at dreje nøglen om indenfor de første par år. 

Er du caféejer og ønsker at blive ved med at være det, kræver det derfor, at du yder en ekstra indsats for at få dit sted til at skille sig ud. Det bedste, man kan ønske sig, er at blive omtalt positivt i en anmeldelse. 

Stil og udtryk

Folk elsker at komme til en café med et bestemt udtryk, men kun, hvis det gøres ordentligt. Hvis du har et sydamerikansk tema, går det ikke at servere autentiske retter i Royal Copenhagen porcelæn, bare fordi det er er dyrt porcelæn. 

I stedet skal du gå på internettet eller markeder og finde en masse keramikskåle, du kan servere maden i. Det er med til at binde hele stedet sammen, og er lige det samlede udtryk som dine gæster vil få øje på med det samme. 

Servér noget andet end konkurrenten

Restaurantejere har det med at følge i sporet på hinanden. Når ét sted begynder at servere buratta, begynder ti andre stedet at gøre det samme i løbet af få måneder. Til sidst bliver det en konkurrence om, hvem der kan servere den bedste buratta i stedet for, hvilken restaurant der faktisk er den bedste. 

Riv dig fri af den trend og sats på noget helt andet, når alle de andre jager buratta med fråde om munden. Det er kun ved at gå imod strømmen, at du på en autentisk måde kan kalde din café for unik. Og unikke steder har det med at være velbesøgte.