19jul
By: gykkenheimadmin På: juli 19, 2022 In: Politik

Sponsoreret

For mig har badeværelset altid været hjemmets lille refugium. Det er her jeg kan flygte fra husets larm, og børn der kræver meget af mig. Det er her, jeg kan tage lange bade, hvor tankerne kan få lov til at flyde, men det er også her jeg kan få lov til at glemme tiden, når jeg sidder på toilettet med min mobil.

Derfor har det også været vigtigt for mig at renovere badeværelset helt igennem, så jeg har plads til dagligdagens små meditationer i de allerbedste omgivelser. Gennem mange timers research til renovation er jeg faldet over følgende ting, som du ikke kan undgå, hvis du skal have renoveret badeværelset. 

Fliser

Som sagt er badeværelset rummet for de store tanker, og hvis der er noget der kan sætte de store tanker i gang, er det stenfliser. Marmor og travertin. Det er sten, der har været millioner af år om at blive dannet, og nu står jeg oven på dem. Det er en ydmygende tanke. 

Travertinfliser til køkken og bad er nemme at lægge for menigmanden, da de kommer i kvadrater. Når de først er lagt, behøver du aldrig at skifte dem igen. 

Jacuzzi

En Jacuzzi virker for mange måske en kende overdrevet, men den er endt med at være det, der holder mit sind på plads. Når der går lidt for meget spaghetti med kødsovs i dagligdagen, lægger jeg mig en time i jacuzzien med en lydbog og et glas vin. Efter en time er jeg mere glad, end nogen lykkepille kunne gøre mig. 

Varme i gulvet

Hvis der er noget bedre end marmorfliser, er det varme marmorfliser. Jeg er ikke det store A-menneske, men om vinteren hjælper gulvvarmen godt i gang. Jeg nærmest løber fra sengen og ud på badeværelset for at blive forkælet under fødderne.