06mar
By: gykkenheimadmin På: marts 6, 2017 In: Gadgets, Lifestyle, Tech

Sponsoreret

Sponsoreret


For at finde en god gamer bærbar kan du med fordel kigge efter følgende egenskaber: processor, hukommelse, grafikkort, køler og design. Processeren, også kaldet CPU, er med til at afgøre, hvor kraftig og stærk din bærbare er. Hvis du vil købe en gamer computer skal du også se på RAM, som er en indikator for hvor meget hukommelse processoren har at bruge af. Grafikkortet er med til at give dig et lækkert billede på skærmen – også selvom der sker meget på skærmen, når du spiller dine yndlingsspil. Med en stærk processor er der behov for en god køler. Design og andre udvendige detaljer er mere overflødige, men kan også tages med i overvejelserne. Det er muligt at finde en god gamer bærbar pc i forskellige prisklasser. På den måde kan du nemt finde en laptop, som passer til dit buget. Men hvordan får man pris og behov til at passe perfekt sammen? På sharkgaming.dk finder du konfigurerbare laptops, som giver dig muligheden for selv at bestemme, hvilken hardware du vil have. I modsætning til en færdigbygget gamer computer kan du med en konfigurerbar bærbar selv vælge, hvad du vil prioritere. Du kan vælge det grafikkort, som er vigtigt for dig. Eller du kan investere i en stor harddisk. Med en konfigurerbar gamer computer kan du altså selv sammensætte din laptop, så den passer til dig og dit behov. Det anbefales helt klart at konfigurere din gamer computer, så den er kompatibel med alle de spil, som du gerne vil spille.