06apr
By: gykkenheimadmin På: april 6, 2017 In: Praktisk

Sponsoreret

Sponsoreret


Laserbehandling er en behandlingsform for mange ting. Laserbehandling kan både bruges som kosmetiske behandlinger men også som smertelindring. Af kosmetiske behandlinger kan permanent hårfjernelse af alle kropsdele nævnes, og behandling af ar og karsprængninger.  Behandlinger som smertelindring er en terapiform, der gør, at medicinbrugen mindskes markant. EPC-Laser er en speciallægeklinik for laserbehandling, og de laver både behandlinger indenfor permanent hårfjernelse og akut eller kronisk smerte i kroppen. Smerter, der fx kan behandles for er hovedpine og gigt, og der behandles generelt for ømme muskler og led. Laserbehandlingen gør, ud over at fjerne hår og smerte, at dine celler får sig et boost, i det område, der behandles i.

Behandlingerne tager kun ganske få minutter, så det må siges at være nemt, og derudover gør det heller ikke ondt. De forskellige behandlinger samt information om EPC-Laser kan findes på deres hjemmeside http://epc-laser.dk/ . På siden findes der en oversigt over deres priser, og man kan nemt booke tid til de forskellige behandlinger.

Behandlerne på stedet har alle uddannelse og kurser, der skal til for at tilbyde den bedst mulige behandling. De er certificerede laserbehandlere, og de er smadder dygtige.  Hvis du vil slippe for kronisk eller akut forekommet smerte, kan det anbefales at prøve at blive laserbehandlet. EPC-Lasers mål er dels at mindske medicinske behandlinger og altså gøre alle mere opmærksomme på denne behandlingsform. Behandlingerne skal gentages nogle gange for at opnå det bedst mulige resultat.

Klinikken ligger i Kgs. Lyngby i København, og det kan anbefales at tage en smut forbi klinikken.