20apr
By: gykkenheimadmin På: april 20, 2018 In: Gadgets

Sponsoreret

Five Ten producerer specialsko særligt egnet til bjergbestigning og mountainbikeskørsel. Se her hvilket par sko, du skal vælge, når turen næste gang går ’in to the wild’.

Et godt ”greb” i skoene. Et fast fundament. Sikkerhed. Alt sammen noget som er helt afgørende, når man klatrer på opstillede klatrevægge, prøver kræfter med bjergbestigning eller kører mountainbike. Med mere end 30 års erfaring står californiske Five Ten som en af de stærkeste spillere på markedet, når det gælder fodtøj egnet til atletik og ekstremsport. Hvilke sko du har brug for kræver en professionel vurdering, men én ting er helt sikker: Du får et par sko, som er udviklet til at sikre din evne til at kunne præstere, når det for alvor gælder. Når som helst. Hvor som helst. Komforten er i top, og Five Tens udstyr sikrer dig, at du får, hvad du har behov for.

God komfort er selvfølgelig afgørende for at føle sig tilpas. Om det er på cyklen eller hængende på en klippeskrant. Men det er ikke kun din komfort, som er i fokus. Five Ten har et bredt udvalg af forskellige skotyper, som alle byder på noget forskelligt. Ens for dem alle er dog, at de er moderigtige og flot designet. Et lækkert design, god komfort og et godt greb i skoene er alt, hvad der skal til. Sådan lyder det i hvert fald, hvis man spørger nogle af de mange professionelle atleter, som i mange år har brugt fodtøj fra Five Ten.