20apr
By: gykkenheimadmin På: april 20, 2018 In: Lifestyle

Sponsoreret

OneRoom tilbyder unikke, arkitekttegnede huse, der passer lige præcis til den moderne familie. Arkitekterne tager udgangspunkt i de individuelle ønsker, I har til jeres kommende hjem.

Det er vigtigt at føle sig hjemme i sit hus. Derfor vil OneRoom sikre dig og din familie lige præcis det arkitekttegnede hus, som passer til jeres behov.

Hos OneRoom er der fokus på, at husene bliver bygget med lys, luft, høj kvalitet, gode materialer og solidt håndværk. OneRoom tilbyder arkitekttegnede typehuse som passer til jeres familie, og så får I en arkitekt, der følger hele processen fra start til slut og tilbyder rådgivning i alt fra belysning til have.

Det er de senere år blevet populært at tænker anderledes, når det kommer til at designe sit hjem. Derfor har Berlingske nævnt OneRoom her som et af de firmaer, der fokuserer på at nytænke familiehuset, så det passer bedre til den moderne familie.

Arkitekten udarbejder en situationsplan med udgangspunkt i lige præcis jeres byggegrund. Der tages selvfølgelig hensyn til både lysforhold, udsigt, vejens placering samt eventuelle kommunale restriktioner. Når kontrakten er underskrevet, udarbejdes der et tegningssæt til ansøgningen om byggetilladelsen samt byggeskade-forsikring. Når byggetilladelsen er godkendt, fastlægges det endelige afleveringstidspunkt.