21maj
By: gykkenheimadmin På: maj 21, 2018 In: Sports

Sponsoreret

Har du brug for at finpudse dine golfskud? Kig ind forbi classicgolf.dk, der arrangerer golfrejser for enhver smag.

Kunne du trænge til en lille pause fra hverdagen? Og kan du ikke få nok af at spille golf? ClassicGolf kan planlægge lige præcis den golfferie, som du kunne trænge til. Det dedikerede rejsebureau ClassicGolf arrangerer golfrejser rundt til hele verden, og du kan komme med! ClassicGolf er et dedikeret rejsebureau, der fokuserer på at imødekomme deres gæsters behov på bedste måde. De sørger for at levere rejsebranchens bedste service til de bedste priser på markedet.

Lige nu kan du eksempelvis finde en masse forskellige rejser til lækre resorts i Spanien, så du kan nyde både varmen og sporten på samme tid. ClassicGolf samarbejder tæt med både golfbaner, flyselskaber, biludlejningsfirmaer og hoteller for at sikre både de bedste priser, fordele og den bedste service under rejsen. De samarbejder dog kun med få hoteller, da det er vigtigt for dem, at deres krav bliver opfyldt af hotellerne.

ClassicGolf har mange tilbagevendende kunder, og på hjemmesiden finder man blandt andet anmeldelser fra tidligere rejsende. For eksempel skriver Torben og Lise følgende: “Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne.”