25maj
By: gykkenheimadmin På: maj 25, 2018 In: Politik

Sponsoreret

Hvis din vægt skal være så nøjagtig som muligt, så skal du have de bedst kalibrerede lodder. Hos Multicheck er der et stort udvalg af lodder, og samtidig tilbyder de også re-kalibrering af dine lodder.

Multicheck tilbyder både salg og re-kalibrering af alle slags lodder. På siden finder du et udvalg af forskellige slags lodder, men finder du ikke lige præcis det, du søger, så kontakt Multicheck, og så finder de den bedste løsning til dig.

Mange virksomheder har allerede lodder, men der findes ikke noget lovmæssigt krav om hyppigheden, og derfor er det op til virksomheden selv at vurdere, hvor tit man ønsker at få lodderne tjekket. Multicheckshop.dk anbefaler, at det bliver gjort i intervaller mellem 1 og 2 år.

“Vi tager din kvalitet personligt – og derfor leverer vi kun det bedste”. Sådan lyder sloganet hos Multicheck, og det lever de op til ved ikke nødvendigvis at tilbyde de billigste produkter men i stedet fokusere på, at kvaliteten er så god som muligt til så billig en pris som muligt. Hos Multicheck er det heller ikke blot produkter, du køber. Du får samtidig deres “knowhow” med, og derfor kan du være sikker på, at produkterne virker, og at der er mulighed for re-kalibrering, så snart behovet er for det.