30maj
By: gykkenheimadmin På: maj 30, 2018 In: Gadgets, Lifestyle

Sponsoreret

En ordentlig madras i god kvalitet kan godt være dyr. Derfor er det ekstra vigtigt at passe godt på den. Vedligeholder du den rigtigt, kan den vare i mange år og være alle pengene værd. Så skal du heller ikke ud og bruge penge på en ny.

Vi sveder alle sammen om natten og afgiver ca. 5 dl sved i løbet af en nat. Derfor skal du ikke lægge et sengetæppe på, lige når du står op. Rul i stedet dynen sammen og giv madrassen luft, så den kan tørre. Hvis du sveder rigtig meget, kan det også være en god ide med et vådliggerlagen. Et vådliggerlagen opsuger sved og fugt og beskytter din madras, så den holder mange år.

Madrassen bliver støvet og skal derfor rengøres. Du skal dog ikke vaske den. En tur med støvsugeren eller med tæppebankeren udenfor gør underværker. Hvis der er kommet en plet på, kan du vaske med pletrens, men husk at madrassen skal være helt tør, før du bruger den igen.

Vend madrassen, når du skifter sengetøj, så sørger du for at den beholder sin oprindelige form og ikke bliver skæv.