23jun
By: gykkenheimadmin På: juni 23, 2018 In: Fashion, Mode

Sponsoreret

Har du altid et nyt ur i kikkerten, som du kunne tænke dig at investere i? Og er du en af dem, der altid har et øje på, hvilket ur mennesker omkring dig har på? Swisstime.dk forhandler både nye og brugte kvalitets- og mærkeure til favorable priser.

Man kan næsten ikke sige James Bond uden at kommentere på, hvilket ur han har på. For når man er en stilbevidst actionhelt, så er det ikke ligegyldigt, hvad man har på. Og Omega Seamaster-uret er dermed også blevet legendarisk, efter at selveste James Bond bar det.

Og et ur er i den grad ikke bare en praktisk tidsviser, det er meget mere end det. Et ur er i stor grad også en accessory, som kan pifte ethvert outfit op og som siger noget om, hvem man er som person, og hvorvidt man er kvalitetsbevidst. Du kan finde et stort udvalg af eksklusive ure hos Swisstime, og du kan finde både nye og brugte ure, så hvis du ikke har noget imod er vintage, så kan du spare lidt penge på drømmeuret.

Du kan finde ure fra eksklusive mærker som Rolex, Tag Heuer, Tudor, Omega, Hublot og Breitling. Lige meget om du er midt i eller efter købs- eller salgsprocessen, så kan der opstå en række spørgsmål, og her er det vigtigt for Swisstime, at du endelig ikke holder dig tilbage. Du kan ringe og skrive, og de svarer hellere på 10 spørgsmål for meget end 10 spørgsmål for lidt, sådan at du som enten køber eller sælger føler dig informeret under processen.