23jun
By: gykkenheimadmin På: juni 23, 2018 In: Praktisk

Sponsoreret

Hvem vil ikke gerne have lidt ekstra god behandling som kunde? En kundegave fra Bach Promotion er måske dét ekstra, der får din kunde til at vende tilbage igen og igen.

Der er ingenting som glæden ved at give en gave. Bach Promotion giver dig muligheden for at glæde din kunde med alverdens produkter. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, når man skal vælge en kundegave i webshoppen på bach-promotion.dk.

Du har for eksempel mulighed for at signalere dine værdier om miljøbevidsthed ved at sende en vandflaske, der er fremstillet af sukkerrør i stedet for plastik, eller en bøjelig lampe til tastaturet, så din kunde kan arbejde om aftenen. På Bach Promotion finder du en masse sjove gimmicks, og der er helt sikkert også noget, der vil falde i dine kunders smag. Du skal blot være kreativ og se, om du kan finde en gave, der giver mening i forhold til jeres værdier som virksomhed.

Hvem elsker ikke lidt til den søde tand eller lidt personlig pleje til at forkæle sig med efter en travl dag? Med Bach Promotion har du muligheden for at forkæle din kunde, og lade din kunde blive påmindet om jer på den gode måde, hver gang der bliver taget en bid af slikket eller når kunden forkæler sig med en ansigtsmaske- eller creme om aftenen inden sengetid. Bach Promotion er kort sagt din mulighed for at promovere dig selv og skabe en god kontakt til dine kunder.

Hvis du vil have din kunde til at komme tilbage til dig frem for at vælge andre steder er ”et lille treat” måske vejen frem. Så sig det med en gave til din kunde. Sig, at du så gerne vil, at kunden skal vende tilbage til din virksomhed. En gave skaber god stemning og glæde. Så tag et kig på bach-promotion.dk.