30jul
By: gykkenheimadmin På: juli 30, 2018 In: Lifestyle

Sponsoreret

Det bliver sværere at sværere at få sit barn med udenfor, efter iPads har gjort deres indtog og taget mange børnehjerter med storm. Webshoppen Monito kan dog hjælpe dig som forælder på vej, hvis du har opbrugt din fantasi omkring, hvad dit barn kan lege udendørs. De har nemlig en hel afdeling af udendørs legetøj.

Frisk luft, fantasi og motion til dit barn på samme tid. Lyder det ikke ideelt? For selvom vejret er godt og ferien i gang, så vil de barn eller børn sikkert hellere sidde med hovedet begravet i en iPad i sofaen. Om kampen om at få dem med udenfor er hård, fordi du er løbet tør for inspiration til, hvad de kan lave udenfor. Monito forhandler alle slags legetøj, og de har en et stort udvalg af udendørs legetøj. Legesager, der egner sig bedst til udendørs leg og gør legen meget lettere for dit barn. Måske det ender med, at dit barn slet ikke vil med ind igen.

Hvis du har flere børn, eller der er nabobørn på vejen kunne det være en mulighed med en hoppeelastik, hvor flere børn kan lege sammen og træne deres motorik og balance. Derudover kan du også finde klassiske legeting som en spand, en sæbebobleraket, sandlejetøj, vandpistoler og meget mere. På den måde kan du sikre dig, at dit barn eller dine børn ikke kommer til at kede sig udendørs og endelig slipper den iPad.