30jul
By: gykkenheimadmin På: juli 30, 2018 In: Praktisk

Sponsoreret

Det kan nogle gange være svært at løsrive sit barn fra iPad, computer og fjernsyn, også selvom vejret er godt. Så hvis du kunne tænke dig lidt hjælp til at få dit barn med udenfor, så kunne du overveje at købe en drage til børn, som man kan tage med på stranden eller ud på en åben mark og få masser af tid til at gå.

Hvad kan mit barn lave, når det er godt vejr udenfor, men sofaen og fjernsynet trækker? Det spørgsmål har du måske stillet dig selv et par gange efterhånden, når dit børn flere dage i træk ikke er til at trække udenfor. Et forslag kunne være at få fat i drager til børn. På den måde kan de komme udenfor og få en masse frisk luft, samtidig med at de får løbet rundt og rørt sig. Det plejer at være et stort hit hos børn at flyve med drage, og det er noget børn har gjort de sidste mange, mange år.

Det er også en af de slags aktiviteter, man kan lave på stranden, så hvis du gerne vil lokke dit barn med på en strandtur, så er det genialt at have en drage med, fordi der både er vind og god plads at løbe på. Find dragen til dit barn hos Giggles.dk.