10sep
By: gykkenheimadmin På: september 10, 2018 In: Praktisk

Sponsoreret

Se Lyngeshops elegante produktserie i højbede, der gør havearbejdet meget lettere, blandt andet fordi det fysisk ikke påvirker kroppen ligeså meget.

Hvis du har en have og dyrker de grønne fingre lidt, så vil et højbed passe perfekt til din have. Et højbed er nemlig både flot og anderledes, det giver en dybde i haven, og så er det meget nemmere at holde. For det første skader man ikke ryggen ved at skulle bøje sig ned, når man luer ud, men derudover har ukrudtet også sværere ved at nå op i højden. Hvis man vælger en model med sneglekant, så kan man således også undgå at skulle gå ude med lommelygten hver aften for at jagte sneglene.

Lyngeshop.dk har en fin serie af højbede, og de kan leveres både med eller uden sneglekant. De kan levere kvalitetshøjbede i op til 75 cm højde, sådan at du undgår de almindelige rygsmerter, når du arbejder i jorden samt at rødderne på dine planter kan nå dybt.

De har også udviklet et helt nyt ovalt højbed med sneglekant, der er helt enkelt og stilfuldt. Her kan du vælge komplette ovale højbede sæt med sneglekant. Højden er 26 cm, hvilket betyder, at du ikke skal helt så langt ned, når du skal luge ud i bedet. Ovale højbede med sneglekant kan købes i varmgalvaniseret plade eller i rå jern som ruster til en pæn brun farve. Højbedsiderne sættes let og enkelt sammen til ovale højbede.

Find det store udvalg af højbede hos Lyngeshop og find lige præcis den slags, du er ude efter og som passer til din have.