25dec
By: gykkenheimadmin På: december 25, 2018 In: Gadgets, Praktisk, Undervisning

Sponsoreret

Glastavler er et genialt værktøj til at systematisere dine aktiviteter, opgaver og ideer. Find et stort udvalg af dem hos tavlespecialisten.dk.

Hvad kan en glastavle bruges til? Ja faktisk har den mange anvendelsesmetoder. De kan give dig mulighed for at systematisere dine aktiviteter, opgaver og ideer. Eksempelvis kan de komme som magnetiske tavler, så du kan hænge ting op på dem. De kan bruges til at vise dine ideer og løsninger til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, fordi du blandt andet kan tegne på dem.

De findes også i mange forskellige farver, så du kan finde en glastavle, der passer til indretningsstilen på kontoret, mødelokalet eller kantinen og på den måde kan en glastavle være med til at pynte fint. De fleste glastavler kan monteres både horisontalt og vertikalt, og det giver dig altså mulighed for at indrette med dem på mange forskellige måder.

Du kan også finde mange forskellige slags tilbehør til din glastavle hos tavlespecialisten.dk. Her er det blandt andet muligt at finde en pennehylde, hvor du nemt og overskueligt kan opbevare dine tuscher. Derudover finder du også et praktisk startsæt til glastavler, hvor du har alt, du skal bruge. Her er både magneter, tuscher og rengøring.  Køb her.