28dec
By: gykkenheimadmin På: december 28, 2018 In: Lifestyle, Mode

Sponsoreret

Uanset om det er et ur fra Omega, TAG Heuer, Rolex eller noget helt fjerde du er ude efter, så kan du finde det på siden Chrono.dk, der har stor erfaring med at sælge brugte luksus ure til mænd.

Et ur siger utroligt meget om en mand. Det udstråler klasse, stil og eksklusivitet, i hvert fald hvis det er det rigtige ur. Rolex, Omega, TAG Heuer og lignende mærker er nogle af dem, der ligger i toppen, når det gælder ure. Og det er også den type ure, der ikke falder i værdi med tiden men i stedet bliver mere og mere værd. Derfor er det en investering at købe et ur i den klasse, fordi du stensikkert vil kunne sælge det til mere, end du har købt det til.

Chrono.dk har siden 2011 købt og solgt nye og brugte kvalitetsure. At købe et dyrt ur er en tillidssag og derfor går Chrono.dk alt meget om i at yde den bedst mulige service både før og efter dit køb. Derfor er der også op til 2 års reklamationsret på alle ure købt på Chrono.dk, sådan at du kan returnere uret, hvis det mod forventning skulle gå i udu. Er du interesseret i at købe eller sælge et ur, så kontakt Chrono.dk.