10feb
By: gykkenheimadmin På: februar 10, 2019 In: Lifestyle, Mode

Sponsoreret

Hængeplanter er populære, og alt læder er populært. Hvorfor så ikke gå med en kombination af de to? LIND DNA har lavet en hængende urtepotte i læder, der giver et utrolig fint og nordisk look derhjemme.

Hvis du er vild med hængende planter enten på terassen, i stuen eller et helt tredje sted, så er det nu, du skal slå til. Cool Nordic har nemlig et fint udvalg af hængende urtepotter i smukt læder enten i naturfarvet eller i sort.De fås i forskellige størrelser, alt efter hvor stor en plante, der er tale om, men uanset hvad giver det et utrolig smukt look, og det er ikke noget, man har set før, da urtepotter oftest er lavet af keramik.

Den hængende urtepotte er lavet af den Aarhusianske familievirksomhed LIND DNA, der har stor succes med at designe boliginteriør, tasker og underlag i bæredygtigt genbrugslæder, og derfor har brandet altså også fokus på miljøet, hvilket er en kvalitet, der vinder hos mange for tiden. Bag virksomheden står Bine Lind, som sammen med sin far startede LIND DNA i foråret 2012. Siden er også lillesøster Mie Lind kommet ind i virksomheden.

Generelt er de inspirerede af den nordiske natur, hvilket også tydeligt ses i deres produkter lige fra dækkeservietter til tæpper, bakker, tasker og meget andet i genbrugslæder. Genbrugslæderet, som bliver brugt i størtedelen af LIND DNA’s produkter, er fremstillet af aflagt læder fra gamle møbler, bilsæder og tasker, der bearbejdes og blandes med en smule naturgummi.