By: gykkenheimadmin På: maj 31, 2019 In: Lifestyle

Sponsoreret

El løbehjul er i stigende grad, blevet en del af gadebilledet. Det er et hurtigt og effektivt transportmiddel, som gør det nemt at færdes på cykelstiernes. De kommer i flere forskellige prisklasser, og kan betjenes af både store og små. De startede med at indtage verdens hovedstæder, og nu er de også kommet til Danmark. Loven siger at det kun er lovligt for et el løbehjul at køre på cykelstien. Dette betyder selvfølgelig, at det ikke er lovligt at køre på hverken fortov eller på vejen, sammen med bilerne.

Transport til dine behov

Du overvejer at løbe et el løbehjul, men vil gerne vide hvor praktisk det i virkeligheden er, når du nu kun må køre på det, på cykelstierne? Heldigvis kan du sagtens stå af og trække dit løbehjul. De fleste løbehjul kan også klappes sammen, hvilket gør dem utrolig nemme at transportere, uanset om du skal videre med anden offentlig transport eller ej. Dette gør løbehjulet til en praktisk erstatning for en cykel. Løbehjulet kan derfor sagtnes bruges til at fragte dig til og fra arbejde eller fritidsaktiviteter. Dine børn kan også sagtens få glæde af et el løbehjul. Mindre børn kan sagtens bruge et el løbehjul, men en voksen bør altid være i nærheden. Husk, at en hjelm er en rigtig god ide, både til børn og voksne. Løbehjulet kan køre op til 20 km/t og man kan derfor sagtens komme til skade. Find dit næste el løbehjul her: https://www.segboard.dk/collections/el-lobehjul.