17sep
By: gykkenheimadmin På: september 17, 2019 In: Lifestyle, Mode

Sponsoreret

Alle har forskellige præferencer, når det kommer til, hvad de føler sig komfortable i. Dette afspejles særligt i udvalget af undertøj til mænd. I det følgende kan du blive klogere på, hvad er der på markedet, når det kommer til herreundertøj.

Overkrop

Der findes flere forskellige slags undertrøjer til mænd, men hvornår bruger du hvad?

  • Tanktops: Tanktops er en god undertrøje med brede stropper, der kan bruges under alt fra kortærmede T-shirts til skjorter. Denne undertrøje holder skuldrene bare og sørger for ekstra varme til din torso.
  • T-shirts: Undertrøje T-shirts er gode at have på under langærmede trøjer og skjorter. De korte ærmer virker desuden som en barriere mellem din hud og din yderste trøje og kan derfor være med til at opsnappe eventuel svedlugt.
  • Langærmede T-shirts: Langærmede T-shirts er særligt gode til de ekstra kolde vinterdage på kontoret og er et super ekstra lag at have på under skjorten eller arbejdstøjet. De er derudover også velegnede som inderlag ved udendørs aktiviteter, såsom gåture eller havearbejde på kolde dage.

Underkrop

Når det kommer til underbukser, findes der ligeledes mange modeller.

  • Trunks: Trunks er stramtsiddende underbukser, som sidder højt på låret og har elastik i taljen.
  • Briefs: Briefs er stramtsiddende underbukser med meget korte eller ingen ben. De dækker balderne og giver god støtte.
  • Boxershorts: Boxershorts fås i en stram og en løstsiddende model. Begge modeller dækker en tredjedel af benet og har god komfort.
  • Lange underbukser: Lange underbukser er gode som inderlag på kolde dag, hvor dine jeans ikke er nok til at holde dig varm om stængerne.

Skal du udvide dit undertøjssortiment, så klik her og se hele udvalget hos Intimo.dk.