02okt
By: gykkenheimadmin På: oktober 2, 2019 In: Politik, Sports

Sponsoreret

Det er ikke kun ved at købe en bil, du kan få en bil. Mange vælger leasing, og det er der god grund til, hvis man vil have en ny bil i høj kvalitet, uden man ønsker at lægge en stor sum penge. Med sammenligningstjenester er det blevet nemmere end nogensinde at skabe et overblik over sine muligheder, og her vil vi skrive lidt om fordelene ved leasing.

De gode grunde til at lease en bil

Hvis du køber en bil, skal du ofte betale et stort beløb for den. Især hvis du ønsker en nyere og bedre bil. Med leasing kan du anskaffe dig bilen for en meget lavere førstegangsydelse, hvor resten så i stedet betales via et månedligt beløb, som varierer afhængig af forhandler og biltype.

 

Hvis man køber en bil, hæfter man også for alt i forbindelse med drift og vedligeholdelse. Derimod er der mange forhandlere, der som en del af deres leasingaftaler giver kaskoforsikring, og du kan også finde aftaler, hvor vejhjælp og andre ting indgår. Det kan også være mekanisk garanti, hvis der sker noget med motoren eller gearkassen, og det kan være GPS-tracking, hvis den bliver stjålet. Derfor skal du ikke tænke på andet end at betale det månedlige beløb og fylde tanken.

 

Én af de to overordnede typer af leasing er den såkaldte flexleasing, og kort fortalt indebærer denne type, at du ikke skal betale hele registreringsafgiften på én gang. I stedet bliver afgiften fordelt ud i rater, du så løbende betaler, sådan at du kun betaler afgift i de måneder, du faktisk har bilen.