18dec
By: gykkenheimadmin På: december 18, 2019 In: Praktisk

Sponsoreret

Som kok er det vigtigt, at hygiejnen er i orden. Madlavning har en tendens til at skabe rod og opvask, hvilket naturligvis skal ryddes op efter endt arbejdsdag. Oprydning af køkkenet kan være hårdt arbejde, men det er nødvendigt af hygiejniske årsager. Kokketøj, såsom et forklæde, er endnu en faktor, der er med til at holde en god hygiejnisk standard i køkkenet.

Forklæder forbedrer hygiejnen i et køkken

Når der laves mad i et professionelt køkken, er det en fordel, at kokke bærer kokketøj såsom et kokkeforklæde. Men hvorfor er det nødvendigt? Det tøj, som kokkene har haft på hele dagen, har mange bakterier, og disse bakterier kan let overføres til den mad, de laver. Et simpelt trin, som at have et kokkeforklæde på, kan gå langt i forhold til at reducere denne risiko.

Forklædet forhindrer, at tøjet kommer i kontakt med maden, og dermed forbliver eventuelle bakterier, støv, hår osv. på forklædet og væk fra gæsternes tallerkener.

Det er også en fordel at bære et forklæde på grund af sikkerhedsmæssige årsager. Et forklæde sidder nemlig stramt på kroppen, så løst tøj ikke kommer i nærheden af gryder og pander.

Vælg et kokkeforklæde i henhold til dine krav

Der findes ganske mange kokkeforklæder, så vær opmærksom på, hvad du ønsker på din restaurant. Forklæder laves i forskellige materialer, og der er også forklæder med lommer. Et forklæde er et enkelt stykke stof, der virkelig gør en forskel. Ofte bliver det taget for givet, men det er en effektiv sikkerhedsanordning i et køkken. Køb online hos Kentaur.com.