30dec
By: gykkenheimadmin På: december 30, 2019 In: Sports

Sponsoreret

Går du med tanker om at starte til balletundervisning for at få mere motion? Det har måske medført spørgsmålet, om ballet er en god form for motion.

 

Ballet kan bidrage til din generelle fysiske sundhed

Det kan godt være, at ballet ikke er ligesom en zumbatime, hvor pulsen konstant ligger oppe på højeste niveau. Ballet er langt hen ad vejen træning af øvelser og teknikker, som er rigtig godt for din generelle fysiske sundhed på andre måder.

 

Du får forbedret din muskelstyrke

Ballet er fantastisk til muskelopbygning. Det kræver nemlig, at du skal hoppe og springe samt holde forskellige balancepositioner, så dine ben skal være stærke.

Muskelopbygning gør, at du bliver stærkere, samt at du får en bedre kropsholdning. Derved kan du undgå mange skader. Muskler forbrænder ligeledes kalorier. Jo flere muskler du får opbygget, jo bedre er det på det område.

 

Du får en fremragende kropsbevidsthed

Ved at gå til ballet vil du få en øget kropsbevidsthed. Til ballet vil du nemlig opleve, at læreren hele tiden gør dig opmærksom på, når din kropsholdning, i forhold til en øvelse, er forkert. Den øgede kropsbevidsthed kan du gøre brug af i mange andre henseender, såsom i forhold til din generelle kropsholdning, når du sidder ned. Ballet kan derfor hjælpe dig med at ændre din kropsholdning, så du ikke længere sidder med en krummet ryg.

Har du fået mod på at gå til ballet, kan du finde alt det, du har brug for, når du skal være klædt rigtigt på her: https://www.balletbutikken.dk/shop/frontpage.html.