17apr
By: gykkenheimadmin På: april 17, 2020 In: Fashion, Mode

Sponsoreret

Trænger dine slidte sko til en udskiftning, eller er der blot lidt ekstra plads på skohylden, der ikke skal gå til spilde? Uanset om det er sko til hverdag eller fest, du er på udkig efter, så har Vanilia et stort og blandet udvalg fra én af deres kvalitetsbrands. Find alle Billi Bi sko her.

 

Omhyggeligt håndværk

Tilbage i 1936 startede folkene bag Billi Bi med at producere sko og kort tid efter blev fokus fastlagt på kvindesko. Hurtigt blev det en succes, der stadig er gældende. Det særlige hos Billi Bi er, at ingenting bliver overladt til tilfældighederne. Alt vælges med omhu, og dette ses blandt andet ved det italienske skind, skoene laves i. Det er nemlig de højeste kvaliteter, der benyttes, og det samme kan siges om producenterne, nemlig primært spanske skomagere der stolte har været en del af Billi Bi i 25 år. Når du tager et par sko på fra Billi Bi, vil du mærke den høje kvalitet, og det gælder uanset om du står i et par støvler, slippers eller sneakers.

 

Til hverdag og fest

Da Billi Bi var under udvikling, var tankerne på det unge, edgy og moderigtige, så de kunne ramme flest mulige aldersgrupper og smag for sko. Hos Billi Bi er der nemlig sko at finde for enhver. Du kan få helt enkle og ensfarvede sko, men du kan også få sko med forskellige mønstre og nitter, hvis du er på udkig efter det. Hos Vanilia finder du blandt andet slippers, sandaler, sneakers, støvler og støvletter fra Billi Bi, så der er uden tvivl sko at finde for alle og til både hverdag og fest.