18apr
By: gykkenheimadmin På: april 18, 2020 In: Politik

Sponsoreret

Byg100.dk sælger deres produkter til en favorabel pris, og de tilstræber altid at have varerne på lager. Køb eksempelvis Velux INTEGRA-produkter til hjemmet.

De fleste husejere brugere mere tid i byggemarkedet end i supermarkedet. Eller sådan kan det i hvert fald føles, fordi man igen og igen glemmer ting, ikke kan finde det, man skal bruge, eller fordi man ikke kan beslutte sig. Og så fordi man hele tiden beslutter sig for nye ting, man har brug for. Men der findes faktisk en løsning på dette.

Byg100.dk er dit online byggemarked, og her kan du sidde hjemmefra i og fred og bestille det, du mangler. Du kan tjekke mål, materiale og så videre, og du kan læse mere om de enkelte produkter, inden du køber, så du ikke skal gå rundt i butikken og bruge tid på at beslutte dig. Herefter får du det sikkert og hurtigt leveret lige til døren. Byg100.dk tilbyder kunderne faste lave priser på alle de mange mærkevarer, de sælger. De importerer deres varer fra udenlandske distributører i andre EU-lande til meget billigere priser end i Danmark, hvilket gør, at de også kan sælge dem langt billigere. Du kan altså spare 20-60 procent, når du køber dine varer hos Byg100.dk.

Køb for eksempel Velux INTEGRA-produkter, som eksempelvis elektriske vinduesåbnere, styresystem, kontrolenhed og meget mere. Hvis du bestiller dine produkter hos Byg100.dk, så kan du være sikker på hurtig levering, da de sender din pakke inden for 1-2 dage.