25aug
By: gykkenheimadmin På: august 25, 2020 In: Mode

Sponsoreret

Hoodies til mænd er i dag populære beklædningsgenstande. Om det er en skater eller en direktør, en yngre eller en ældre mand, vil de ofte være at finde i klædeskabet. Hættetrøjer er en ubesværet måde at se cool og afslappet ud, mens de samtidig er behagelige. Det er et stykke hverdagstøj, der er nemt og bekvemt at bruge for alle mænd.

Hvad er en hoodie?

En hoodie er det samme som en hættetrøje. Det er en sweatshirt med en hætte, som både kan være med og uden en lynlås foran. En hoodie bæres typisk i forbindelse med sport eller som afslapningstøj efter en lang dag på job. Mange mænd ifører sig et par sweatpants sammen med deres hoodie for at opnå et afslappet look.

Hvor stammer hoodien fra?

Hoodien blev opfundet i 1930’erne af et firma ved navn Knickerbocker Knitting Company. Den blev udviklet og fremstillet med henblik på at hjælpe lagerarbejdere i New York med at holde varmen i de kolde vintre. Senere hen har mange andre arbejdsområder og atleter verden over taget hoodien til sig.

Hoodiens storhedstid begynder

Det var i 1970’erne, at hættetrøjen tog hul på sin storhedstid. Hiphop startede i de urbane centre i USA alt imens, at amerikanske universiteter begyndte at sætte deres logoer på sweatshirts. I 1976 ser man arbejderklassehelten Rocky, alias Sylvester Stallone, jogge op af trinene til Philadelphia Museum of Art i sin ikoniske grå hættetrøje.