28aug
By: gykkenheimadmin På: august 28, 2020 In: Gadgets

Sponsoreret

Det er efterhånden blev populært at skifte cigaretten ud med en e-cigaret. Men hvordan håndterer man det, når man er vant til en cigaret, der bare skal tændes med en lighter – og så pludselig går over til en elektronisk variant, som indeholder diverse komponenter?

Det er vigtigt, at du lærer din e-cigaret ordentligt at kende. Der er nemlig en masse små dele i sådan én, og det hele skal helst spille sammen, for at din e-cigaret kan fungere optimalt.

Hvad er en coil og hvordan fungerer den?

Coil er et element i e-cigaretten, hvis funktion er at få e-væsken opvarmet. Helt overordnet fungerer en e-cigaret ved hjælp af et batteri, som sender strømmer gennem en varmetråd – og det er det, der opvarmer e-væsken.

Varmetråden er det, der kaldes for en coil – og navnet kommer af, at tråden sidder på en spole. Hvis du blot køber en e-cigaret, vil du nok ikke lægge mærke til det system. Det er nemlig gemt væk i de fleste modeller af e-cigaretter. Dog er der også nogle, som vælger at bygge dem selv.

Hvis du vælger at bygge din coil selv, skal du bruge flere forskellige mindre dele. De forskellige dele kan du blandt andet finde hos Geekvape, som er en virksomhed, der producerer e-cigaretter og elementer dertil. Geekvape laver udelukkende produkter i topkvalitet, og de stræber efter, at blive det mest anerkendte e-cigaret brand i verden.

Du kan få coils i mange forskellige varianter og prisklasser, og som med de fleste andre ting, afspejler prisen kvaliteten. Derfor er det værd at have med i overvejelserne, inden du vælger din coil.