14sep
By: gykkenheimadmin På: september 14, 2020 In: Lifestyle, Mode

Sponsoreret

Store flotte krøller er usandsynligt smukt, og vi er vist flere, der kan nikke ja til, at vi er en smule misundelige på dem, som går rundt med en lækker manke fyldt med krøller.
Men dette indlæg er til dig, som er så heldig at have masser af krøller. Måske er du heldig, at have krøller som altid sidder, som de skal, men alle er ikke lige heldige. Har du krøller, ved du sikkert, at de skal behandles godt og plejes om, for ligesom alle andre har du også gode og dårlige hårdage. Krøllerne kan enten sidde lige i skabet eller også hænge sjusket og blive fladet ud. Derfor er det en god ide at benytte bestemte produkter til krøller, så dine krøller altid snor sig smukt på toppen af hovedet.

Hvordan får du perfekte krøller?

Du har sikkert dine egne gode tricks til at få perfekte krøller – hver dag. Men døjer du lidt med det, eller vil du bare gerne prøve noget nyt med dine krøller, så læs med her. Der er mange gode måder, hvorpå du kan få perfekte krøller og undgå kruset og kedeligt hår.

  • Brug en fugtgivende shampoo eller balsam
  • En hårkur giver ligeledes frugt til krøllerne
  • Klem forsigtigt om dine krøller med et håndklæde efter du har været i bad
  • Benyt eventuelt hårmousse for at få ekstra store krøller

Der findes et væld af gode produkter, som kan puttes i håret, så krøllerne står endnu skarpere. Med produkter, som er velegnet til krøller, vil dine krøller blive ekstra fremhævet, så du til enhver tid kan have flotte og fyldige krøller.