12okt
By: gykkenheimadmin På: oktober 12, 2020 In: Lifestyle, Sports

Sponsoreret

Flere og flere mennesker lever et liv med smerter, enten fordi de ikke gør noget for at forebygge det, eller fordi de ikke gør nok for at udbedre det. En god fys kan være afgørende for en hverdag uden smerter.

Små ændringer i hverdagen kan gøre en forskel

Har du et job, hvor du sidder meget ned og arbejder? Oplever du til tider spændinger eller ondt i nakke og skuldre? Uanset om du er helt ny på arbejdsmarkedet, eller om du har arbejdet på kontor i mange år, så vil mange der sidder ned længere tid ad gangen opleve spændinger i nakke og skuldre og til tider også ryg. Det skyldes som regel en dårlig arbejdsposition eller kropsholdning, når du sidder ned, men det kan undgås, hvis du kender til de rigtige øvelser. En fysioterapeut er uundværlig, hvis du skal have professionel hjælp til at undgå smerter og spændinger i kroppen. Du vil nemlig få øvelser og midler til en bedre kropsholdning, så du kan være helt klar til hverdagen igen.

En viden til forskel

Det er afgørende for din krop, at du ved, hvordan den skal behandles, så du kan undgå slidskader og ledsmerter. Kost, træning og mobilitetsøvelser kan være medvirkende faktorer til en sundere og mere balanceret krop uden skader og skavanker. Er du i tvivl om, hvad du kan gøre for at hjælpe din krop? Hos en fys kan du få råd og vejledning fra specialister, der ved præcis, hvilke øvelser og bevægelser, der er gode lige præcis for din krop.