02dec
By: gykkenheimadmin På: december 2, 2020 In: Praktisk

Sponsoreret

Ved at vælge de rigtige engangshandsker, hjælper du med at holde virus og bakterier lidt på afstand, både for din egen, men også for andres skyld. Du kan vælge mellem flere forskellige slags engangshandsker såsom vinyl, latex og nitril.

 

Hvilken en slags handske skal man vælge?

Hos Lomax.dk kan du vælge mellem flere forskellige slags handsker, men det er ikke alle handsker, der er lige gode og velegnede til alle slags opgaver. Derfor bør du også vælge de handsker, der egner sig bedst til formålet. Skal du bruge en handske til rengøring, så er en handske i vinyl eller nitril oplagt, fordi de beskytter dig mod vand og sæbe. Disse er dog ikke lavet til at beskytte dig mod virus og bakterier. Til det skal du i stedet vælge en engangshandske i latex.

 

Smid handskerne væk

Selvom vi i dag ikke er tilhængere af køb og smid væk-kulturen, så er der andre regler, der gælder, når det handler om engangshandsker. For som navnet ganske enkelt siger, skal handskerne kun bruges en gang. De må ikke genbruges, men du skal smide dem direkte i skraldespanden efter de er brugt.

 

Husk altid at bruge handsker over rene hænder. Sørger du ikke for at vaske dine hænder, inden du bruger dine engangshandsker, vil snavs og skidt stortrives i dine varme og indelukkede hænder. Derfor er det altid vigtigt, at du holder den håndhygiejne med vand og sæbe.

 

Uanset hvilken en slags engangshandske du ender med at bruge, finder du hos Lomax.dk et stort udvalg i en super god kvalitet.