18mar
By: gykkenheimadmin På: marts 18, 2021 In: Lifestyle, Praktisk

Sponsoreret

Er du den helt store havekvinde eller -mand? Er du vild med at gå rundt i haven og nyde solskinstimerne? Er du også vild med at være omgivet af planter og blomster? For at passe haven skal du bruge jord. Find muldjord hos haveglad.dk.

Gør haven forårsklar

Er du vant til at passe haven, eller er du måske helt ny i haveverdenen? Uanset hvad, så har haveglad.dk alt det, du har brug for i haven. For at få succes med planter, blomster, krydderurter og andre havegaver, så kræver det først og fremmest, at du har styr på grundlaget, nemlig jord og muld. Hos haveglad.dk finder du alt fra højbedsmuld, ØKO Jord & Muld, gartnermuld og hækjord til drivhusmuld, krydderurtemuld og krukkejord. Hvad står du og mangler? Foråret er over os, så meget i haven skal gøres sommerklar i denne tid. Start hos haveglad.dk, så du kan få den dejligste have, som du kan nyde det meste af året. 

Flere specialprodukter

Haveglad.dk forhandler mange specialprodukter, herunder danske GreenBio, økologisk havejord og muld fra Farmergødning, Holmebo plantejord og økojord og blomsterjord. Mulighederne er mange! Har du helt styr på, hvad du skal bruge, eller har du brug for rådgivning? Folkene bag haveglad.dk står klar til at hjælpe dig på vej til at få en grøn have, som du vil få stor glæde af. Når du planter nyt eller planter om, så kræver blomster, planter, køkkenhaven og andet den helt rigtige pleje og vedligeholdelse, og en god og vigtig start er med muldjord.