25nov
By: gykkenheimadmin På: november 25, 2021 In: Fashion

Sponsoreret

Spekulerer du på, om du kan iføre dig mom jeans, er svaret ja. Alle kan tage et par moms jeans på og se godt ud. Nøglen til at eje denne trend er at forstå din personlige stil og naturligvis at købe et par af disse jeans. Her finder du 4 måder, du kan style dine mom jeans på.

Tips til at style dine mom jeans

Mom jeans er utroligt alsidige og kan styles på en lang række af måder. Hvis du ikke allerede har sådan et par jeans i din garderobe, er det værd at overveje at købe dem. Du vil i hvert fald ikke fortryde det.

T-shirt og sneakers

Hvis du kan lide at holde dine outfits afslappede og behagelige, vil du med garanti få brugt dine mom jeans meget. Du kan eksempelvis vælge et par med hullede knæ og kombinere dem med en enkel sort eller hvid T-shirt samt et par sneakers.

Blondetop og stiletter

Skal du til middag med veninderne eller på date, kan du stadigvæk sagtens bruge dine mom jeans. Tager du disse jeans på sammen med en lækker og flot blondekop og et par stiletter, er du klar til enhver middag eller date.

Læderjakke og sorte støvler

Derudover kan du sammensætte dine sorte eller mørke mom jeans med en læderjakke og sorte støvler. Dette giver et mere råt look, der vil se fantastisk ud til hverdag. Du kan eventuelt tage en smart T-shirt eller en hvid skjorte under jakken alt efter, hvad du foretrækker.