30nov
By: gykkenheimadmin På: november 30, 2021 In: Mode

Sponsoreret

Nøglen til at se godt ud er ikke at følge alle de nyeste modetrends. I stedet bør du forblive tro mod din personlige stil. Men hvad hvis du ikke ved, hvad din stil er? Du kan udvikle din unikke stil ved at søge inspiration, kigge i din garderobe og eksperimentere med mode.

Følg disse tre trin og find din stil

At finde din personlige stil er ikke noget, du kan gøre fra den ene dag til den anden. Men der er flere strategier, der kan hjælpe dig. Disse strategier sikrer, at du lærer mere om det tøj, der fungerer for dig. 

Kig i din garderobe

Start med at kigge i din egen garderobe. Tænk på det tøj du har i skabet, der gør dig glad. Hvad er dine yndlingsting i dit klædeskab? Det kan være alt lige fra en lækker bluse fra Mads Nørgaard til en flot kjole. Herefter bør du tage dette tøj ud af skabet og overveje, hvorfor du er så glad for netop disse beklædningsgenstande. De har desuden højst sandsynligt noget til fælles.

Find inspiration hos andre

Når du leder efter modeinspiration, bør du starte med familie og venner, hvis stil du beundrer. Du kan ydermere bruge tid på sociale medier for at se, hvordan venner og berømtheder klæder sig. Det kan være alt lige fra formelle outfits til hverdagsoutfits og meget mere. Lær om de forskellige stiltyper og find frem til dem, du bedst kan lide.

Eksperimentér

At eksperimentere er nærmest det vigtigste. Det giver dig en mulighed for at prøve et hav af forskellige outfits, så du kan få en fornemmelse for, hvad der klæder dig samt, hvad du føler dig godt tilpas i. Det er en fordel, hvis du eksperimenterer med forskellige stiltyper, farver og mønstre.