02dec
By: gykkenheimadmin På: december 2, 2021 In: Praktisk

Sponsoreret

Skal du have en ny seng, er det vigtigt, at du ikke bare køber den første og den bedste, du finder. Det er nemlig ikke sikkert, at det er den bedste seng for dig. At købe en ny seng er ikke kun en stor investering. Det er også et vigtigt valg. 

Du bør derfor tænke dig godt om og sætte dig ind i, hvilke senge du kan vælge mellem. For hvis du ikke ved, hvad du har at vælge mellem, er det umuligt at finde frem til den perfekte seng for dig og din nattesøvn.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er blandt andet opbygget af en boxmadras, der fungerer som sengens base eller fundament. Boxmadrassen er typisk forsynet med komfortskum eller fjedre. 

Ovenpå boxmadrassen finder du en springmadras, som indeholder alle komfortzonerne m.m. Øverst finder du topmadrassen. Topmadrassen sørger for at give dig en ekstra komfort. En kontinentalseng består altså af tre lag.

Hvad er en boxmadras?

En boxmadras er en simpel seng, der er opbygget omkring en massiv træramme. I trærammen ligger der en madras, som består af flere indbyggede komfortlag. Disse komfortlag er som regel fjedre. Du kan tilkøbe en topmadras til din boxmadras, hvis du ønsker yderligere komfort. 

Hvad er en elevationsseng?

En elevationsseng er udstyret med justerbare egenskaber. Du kan justere hovedenden og fodenden op og ned ved hjælp af en fjernbetjening eller en app. Takket være disse justeringsmuligheder kan du indstille din seng således, at du kommer til at ligge helt perfekt. Læs mere her om de forskellige sengetyper her.