18jan
By: gykkenheimadmin På: januar 18, 2022 In: Lifestyle

Sponsoreret

År efter år prøver mange mennesker at gå på kur – igen. Den tilbagevendende pine, er netop tilbagevendende, fordi det er en forbandet svær opgave at lægge sit liv om. Alle personlige coaches ved, at noget af det sværeste er at ændre sine vaner.

 

En typisk fejl, folk begår, er at starte for hårdt ud, pludselig skal man tabe 10, 20 eller 30 kilo. Men det betyder som regel, at en trist hverdag med selvlede følger. Derfor kan det være en god idé at starte ud med at leve sit liv næsten som før, bare med sundere alternativer.

 

Skær ned på alkohol

Alkohol er en stor synder, og er typisk den særligt vi danskere har svært ved at give helt slip på. Det er så fasttømret en del af vores kultur, at et liv uden alkohol har det med at afføde skævende blikke. Der er mange måder, man kan justere på sit alkoholforbrug. Man kan for eksempel drikke alkoholfri vin eller øl. På den måde holder man ritualerne i hævd, samtidig med, at man sparer kalorierne.

 

Skær ned på sukker

En anden stor last for danskerne er vores forbrug af sukker og slik. Ja, vi er lidt nogle livsnydere. Heldigvis er der også her måder, man stadig kan hygge sig på fredag aften i sofaen med familien. Flere og flere virksomheder slår sig op på at sælge sukkerfrit slik. Alternativt kan du skære stænger af grøntsager. De er fantastiske at dyppe i en dip på fedtfattig skyr.

 

Flere Grøntsager

Bare fordi man gerne vil tabe sig, betyder det ikke, at man skal blive vegetar. Men der næsten ikke nogen undskyldning længere for ikke at blive mæt af grøntsager. Hvis du spiser meget hakket oksekød, kan du skifte det ud med bønner eller andre grøntsager.