18jan
By: gykkenheimadmin På: januar 18, 2022 In: Praktisk

Sponsoreret

At få et barn er en kæmpe omvæltning. Nu skal den lille tænkes ind i de fleste kroge af dit liv. For førstegangsforældre betyder det, at man skal tænke i helt nye baner. Og alligevel ikke. For allerede nu, er du nok vant til at have en mental pakkeliste til din taske. Den kan bestå af telefonoplader, nøgler, pung osv.

 

Den pakkeliste skal bare udvides en lille smule nu, så du altid har det mest nødvendige ved hånden, når du er ude med dit barn. Sådan kommer i begge nemt igennem dagen.

 

Bleer

Libero bleer skal man have med sig i mange år, så her kan du allerede nu begynde at vænne dig til den ekstra fyld. Har man ikke bleer med i tasken, har du kun råd til, at dit barn har et enkelt uheld, og det er der ingen garanti for. Det kan også være en idé at holde sine bleer i en plasticpose, så de ikke suger fugt fra tasken.

 

Mad

Der findes masser af langtidsholdbar babymad, som du sagtens kan have et lager af derhjemme. På den måde kan du nemt kyle en smoothie eller grød i tasken, på vej ud ad døren. Er dit barn i ammefasen, kan der også komme situationer, hvor amning ikke er mulig, her er en hurtig snack til dit barn en god idé, til at stoppe den værste gråd.

 

Legetøj

Hav altid en rangle eller andet legetøj med til dit barn, så du har noget nemt underholdning ved hånden. Her kan det også være en sut, hvis dit barn er afhængigt af sådan en. Legetøj er dog den mindst graverende, da børn nemt lader sig underholde af andre ting, du har i tasken, såsom nøgler eller en bold af krøllet papir.