30mar
By: gykkenheimadmin På: marts 30, 2022 In: Politik

Sponsoreret

Har du et produkt, du vil sælge online, men er du ikke sikker på, hvordan du kommer i gang med at oprette en webshop? Her finder du flere tips, der hjælper dig med at starte en online butik.

1. Start med at vælge et produkt og et marked

At vælge et godt produkt er en vigtig beslutning, når du starter en webshop. Produktet og markedet, du vælger, skal være noget, du først og fremmest brænder for. Du skal nemlig sælge dette produkt og markedsføre det hver dag til dine kunder.

2. Vælg en webshopudvikler, et domænenavn og en betalingsløsning

Når du har fundet ud af ovenstående, skal du finde en webshopudvikler, der kan hjælpe dig med at bygge en webshop. Der findes også andre billigere løsninger, hvis du ikke ønsker at lave en webshop fra bunden. Desuden skal du finde et domænenavn og en betalingsløsning.

3. Tag gode produktbilleder og skriv produktbeskrivelser

Dine produktbilleder og produktbeskrivelser er faktisk ret vigtige. Når en besøgende lander på din webshop, er det en fordel med lækre billeder, der viser produktet på bedst mulig vis.

Desuden kan produktbeskrivelserne være med til at svare på eventuelle spørgsmål, der kunne opstå inden køb af produktet.

4. Planlæg din forsendelse

Til sidst skal du sørge for at få en fragtaftale i stand, så du kan sende dine pakker ud til kunderne. Du skal desuden overveje, om fragten skal koste penge, eller om den skal være gratis.

Hvis du kan, bør du tilbyde gratis forsendelse og gratis returnering. Det kan være dyrt, men du kan se det som en markedsføringsudgift.