01maj
By: gykkenheimadmin På: maj 1, 2022 In: Politik

Sponsoreret

Camping kan være en dejlig ferieform. For det moderne bymenneske er det lige, den måde man kan trække stikket helt på, og komme væk fra by og larm. Naturen har nemlig den påvirkning på os, at vi kommer ned i et roligt stadie.

Men camping har det også med at være en spartansk ferieform, hvor vi tvinger os selv til at leve på bekostning af os selv for en kort stund. Selvom camping altid giver det benspænd, at vi skal leve ud af vores rygsæk, er der en række gadgets, der kan forsøde campinglivet en lille smule. 

Jetboil

En stor del af campingtiden går på at koge vand. Hele tiden skal der bruges kogt vand til de fleste af vores måltider og den sjældne luksus som en kop varm kaffe. Med en Jetboil har du kogende vand i løbet af få minutter. 

Det er smart og hurtigt, men bedst af alt fylder den ikke meget mere end en stor termokande. 

Havebruser

Ja, en havebruser er som regel noget man kender fra… haven, men ikke udelukkende. En bærbar havebruser kan holde op til 20 liter vand, der bliver opvarmet af solen hele dagen. På en campingtur er man som regel meget varm i løbet af dagen. Det efterlader kroppen svedig til slut på dagen, og er ikke just den lækreste måde at kravle ned i soveposen på.

Derudover tiltrækker meget sved også mange myg. En havebruser er derfor et godt værn mod myg og klamme soveposer, som passer perfekt i tasken. 

Hængekøje

Hvis du er på campingtur, hvor vandring ikke er en del af programmet, vil dagene byde på mange timer, hvor der ikke sker meget. Nyd derfor, at der ingenting sker i en rejsevenlig hængekøje. 

Det eneste, du skal bruge, er to træer med passende afstand.