28jun
By: gykkenheimadmin På: juni 28, 2022 In: Politik

Sponsoreret

Der findes vel snart ikke et teenageværelse, hvor der ikke står en PlayStation 4. Det skulle da lige være dem, hvor der står en PS5. 

Og selvom maskinen er æstetisk i sig selv, er der typisk noget der niver os i baghovedet. Den er for basic. Vi kan godt lide at skille os ud, derfor ser man typisk mange mennesker med tatoveringer eller klistermærker på deres MacBook.

Din PlayStation er ingen undtagelse for steder, hvor du kan skille dig ud, her er nemlig masser af muligheder for at style den, som det passer dig. 

Mal den

Når du maler din PlayStation, er der absolut intet der sætter grænser for, hvordan den skal se ud. Du kan male den med klassisk maling i både syrede, abstrakte motiver, eller med konkrete scener fra ting der gør dig glad. 

Yderskallen af PlayStationen er nem at tage af, så hvis du er lidt street, kan du tage skallerne udenfor og spraymale dem som siden på et S-tog med dit tag

Skins

Idéen med skins er den samme som at male den, det er bare noget mere overskueligt. Et skin er et printet motiv, du klistrer på ydersiden af din PlayStation, og er altså perfekt, hvis du ikke har en lille kunstner i maven. 

Skins hører til kategorien billigt tilbehør til PS4 slim, hvilket betyder, at du kan skifte mellem forskellige motiver. Den ene dag kan FC Barcelona pryde ydersiden, den anden kan det være Fortnite. 

Wallpaper

Indersiden af din PlayStation kan også gøres personlig. Den hjemmeskærm, du møder, når du tænder din PlayStation, hedder et wallpaper, og det kan ændres, til noget du hellere vil se. 

Det kræver, at du finder et baggrundsbillede, du godt kan lide, og kopiere det over på en USB-nøgle, du sætter i din PlayStation.