31aug
By: gykkenheimadmin På: august 31, 2022 In: Lifestyle

Sponsoreret

I dag har de fleste mennesker planter i hjemmet. Og med god grund. Blogger planter er smukke, dekorative og så kan de bringe naturen ind i din bolig. Hvis du er usikker på, hvordan du dekorerer dit hjem med planter, finder du flere tips her.

Start med få planter

Det kan være fristende at købe hver eneste plante i butikken eller online. Men når du først går i gang med at dekorere din bolig med planter, er det en god idé at starte i det små. Køb nogle få planter og brug tid på at lære at passe dem.

Vælg planter alt efter din indretningsstil

Der er ikke noget galt i at købe planter, blot fordi du kan lide dem. Men hvis du ønsker at skabe et sammenhængende look, kan du vælge planter, der passer til dit hjems indretningsstil.

Skab en kontrast med planter i forskellige størrelser

En enkelt plante kan se ensom eller malplaceret ud, mens en gruppe planter kan skabe en smuk kontrast. Derfor kan det være en fordel at vælge planter i forskellige størrelser, da det vil se yderst godt ud.

Placér planter i alle rum i dit hjem

Planter er ikke kun lavet til et specifikt rum i hjemmet. Rent faktisk kan du sagtens indrette din bolig med planter i alle rum. Det vil kun give dit hjem mere liv, hvis du placerer planter i de forskellige rum. Så find planter til soveværelset, stuen, badeværelset, køkkenet og så videre. Du vil ikke fortryde det.