By: gykkenheimadmin På: oktober 18, 2022 In: Politik

Sponsoreret

Mange af de danske klassikere inden for møbler, lamper, kunst med mere, klinger bekendt i en danskers øre. Det er for eksempel klassikere som y-stolen, folkestolen, ægget, Verner Panton lampen samt designere som for eksempel Børge Mogensen. 

Hvis du elsker danske design klassikere, har du helt sikkert allerede et par stykker i hjemmet, som du kan prale af. Hvis ikke, er det måske på tide, at du udforsker en ny side af livet, og begynder at se det smukke ved klassisk design. 

Det handler om at vide hvor man er fra 

Som dansker der godt kan lide danske møbelklassikere, er der helt sikkert et element af at være stolt af det land, man er fra. Man kender sine rødder, og man elsker alt det, som andre danskere gennem tiden har kunne skabe af tidløse klassikere, der efterfølgende har bredt sig over hele verden.  

På den måde er det at kunne lide danske møbelklassikere ikke kun, at gå op i design, komfort og kvalitet – det handler i bunden faktisk om en stolthed. 

Møblerne går aldrig af mode

Når møblerne kaldes tidløse, er det fordi, at de aldrig går af mode. Det kan være, at der bliver justeret lidt på klassikerne, så de er mere bæredygtige eller passer bedre til menneskers fysiologi i dag – men i bund og grund, forbliver møblerne altid det samme. 

Det er også derfor, at det er let for dig at spotte en møbelklassiker, når du først kender dem. Og når du først kender dem, går det helt sikkert ikke længe, før du selv erhverver dig et par af dine yndlingsmøbeldesigns til dit hjem. 

Møblerne vil du have i mange år, for de er designet til at kunne holde i mange årtier – ja, endda igennem generationer. Men pas alligevel godt på dem!