By: gykkenheimadmin På: oktober 24, 2022 In: Politik

Sponsoreret

Mange kvinder har en hel ungdom, hvor de ikke skæver meget til skønhedsbehandlinger, dyre cremer og hårprodukter. 


Det skyldes ganske enkelt, at man i sin ungdom ofte ikke føler, at man har det største behov for disse skønhedsbehandlinger og andre luksusvarer, der plejer huden, håret og neglene. Det hele er nemlig, som det skal være, og derfor behøver man ikke at lægge mange timer i alverdens behandlinger som ungt menneske. 

Noget ændrer sig med overgangsalderen

Enhver kvinde, der har været igennem overgangsalderen ved, at noget ændrer sig, når perioden med hedeture og vågne nattetimer er forbi. 

Huden er derefter ikke lige så smidig, håret ikke lige så fyldigt og mange oplever, at de generelt føler sig ældre – ikke kun på grund af det, de ser i spejlet, men også hvad gælder appetit og daglig energi. 

Sådan bevarer du dit smukke ydre efter overgangsalderen

Når du har været overgangsalderen igennem, er der nogle ting, du måske gerne vil ændre lidt på, hvad gælder dit udseende. 

Her er der en række rigtig gode skønhedsbehandlinger, som du kan forkæle dig selv med. 

Hvis dine bryn er blevet mindre voluminøse med alderen, kan du få lavet permanent makeup og tatoveret øjenbryn. Mange flere kvinder, end man skulle tro, har fået tatoveret deres øjenbryn, og det er der en rigtig god grund til. Øjenbrynene danner en ramme om ansigtet, som skaber en kant og gør, at man er mere symmetrisk. 

Du kan også få tatoveret læber, som er en favorit særligt hos de lidt ældre kvinder. Det skyldes, at man med alderen får en mindre fyldig hud i ansigtet – og det gælder også læberne. 

Med permanent makeup på læberne får du straks et mere ungdommeligt ydre, fordi dine læber virker fyldigere og mere sensuelle efter bare en enkelt behandling.